Noe du vil publisere? Har du noen innspill?

Kontakt Klas Einersen

Styret i GFK
post@gardermoen...

Skolesjef
Tomas Krogstad
Tlf. 952 44 607

Søknad om medlemskap/ID-kort/kurs
Egil Risbø
Tlf. 905 39 425
Klas Einersen
Tlf. 915 33 171

Støtt klubben

Grasrotandelen - Norsk Tipping
Støtt oss med din grasrotandel!

Ved å tilknytte GFK som din grasrotmottaker, vil klubben få 5% av det du spiller for hos Norsk Tipping!

Nyttige linker

mWL newLook 213x95
Avinor IPPC

GFK på Facebook

Åpen side: fjesbok

For medlemmer: fjesbok

Korona-tiltak

GFK letter på totalforbudet mot bruk av klubbens fly, og fjerner klubbens bookinger i myWeblog. Det betyr ikke at det er fritt frem! Det som kan være godkjent flygning er at man trenger timer for å opprettholde/fornying av rettigheter. Er du «rusten» som pilot, må du vente til du kan fly med instruktør. Videre er forutsetningene er at vi følger Regjeringens pålegg om reisevirksomhet, sosial omgang og FHIs anbefalinger om hygiene. Dette medfører følgende begrensinger:

• All skoling er fortsatt forbudt.
  • Kun en person i flyet, kan ha med personer fra samme husstand.
  • Begrense aksjonsradius ut fra Gardermoen ( hver enkelt må vurdere dette ut fra generelle bestemmelser)
    Vi ønsker ikke å risikere at fly blir stående /parkert på andre flyplasser eks pga snag.
  • Om mulig bruk eget headset.

Du må ha innhentet PPR per e-post hos Avinor for å få tilgang til luftrommet senest en time før avgang. Det presiseres at du kan få nei.

Adressen er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

GFK har lagt til rette for hygiene/rengjøring både i klubblokalene, hangar og i flyene. Inne i flyene brukes kun vanlig rengjøring med vann eller antibac papir. Ikke bruk spray. Les luftfartstilsynets opplysninger på nettsiden deres, og følg EASAs anbefalinger om rengjøring av fly. Linker og opplysninger om regler ligger i siste brev vi alle har fått fra tilsynet.

Bruk sunn fornuft ut fra alt vi har lært de siste ukene og ikke sett andre i en vanskelig situasjon. Ha en fin tur.

Flystatus

Destinasjoner

Hamar (ENHA)
Viktig info om Hamar
Sjekk NOTAM før flyvning!

Kjeller (ENKJ)
Info (f.o.m 30/5-13)